Tobias
Intuch Norduch GbCh
IrlCh SV-07 EW-09 Dkuch Almanza Your Wish Is My Command

  • Regnr: S63685/2004
  • Født: 01.10.2004
  • Kjønn: Hann
  • Farge: Svart
  • Oppdretter: Kennel Almanza
  • Helse: HD A Øye Fri
  • Annet: Jakt 1 BK, 2 AK

 

 
 
Julen 2004 kom Tobias inn i våre liv som en virvelvind, han var alt annet enn en rolig valp og jeg vekslet mellom å slite av meg håret og le av alle påfunnene hans! Noe jeg fortsatt gjør innimellom… det går nå dog lengre tid mellom hver gang jeg mister håret! Knut mistet derimot halve skalpen etter at Tobias prøvesmakte på 2 kg nyrøkt laks… Tobias i Tårnet ble da omdøpt til Terror! Og da vi en hel uke måtte klare oss uten telefon, internet og tv så var det fordi Terror spiste av ledningen ute i hagen. Etter den episoden må jeg innrømme at jeg også mente Terror var et passende navn… Men nåer han voksen og har lovet å aldri mer gjøre slike ting!

Tobias er alltid positiv, nysgjerrig og full av liv! Lykken hans er å få apportere og han er alltid klar for en ny oppgave. En av hans store fordeler er hans språk sammen med andre hunder, han leser fint av de andre hundene han møter eller går tur med og har så langt ikke hatt behov for å lage bråk.

I utstillingsringen har Tobias fått komme frem i 2006 etter å ha latt pappa Simon stjele mye av tiden til dette i 2005. På Stora Stockholm i des-05 fikk han være med, og der vant han til vår store glede juniorklassen med CK og sluttet dagen som 4BH. Han ble med det kvalifisert til Crufts! Livstidskvalifisering til Crufts klarte han våren 2007 da han fikk Res CC i England. På merittlisten har Tobias BIS Nrk, BIG-2 NKK, BIG-1 SKK, BIS-3 Ølen Hundeklubb.

Februari 2007, noen måneder etter sin toårsdag fikk han sin titel, og da både norsk og svensk champion på en og samme gang siden certet fra Sverige låg å ventet siden nov -06. Det var da en samling av 4 norske, 2 svenske og 1 finskt cert samt 4 Cacib som låg i potten. August 2007 vannt Tobias BIS på NRK avd Agder, da i en alder av 2,5 år. Året efter klarte han å gjenta den bedriften med å bli BIS 2008. Tobias har og sammen med handler Lene flere ganger vært deltaker i Simons avlsgruppe med flere BIS som resultat.

Våren 2008 fikk Tobias 1:e premie i NBK jaktprøve, hans andre start på jakt. Med den i bagasjet kan han nå titulere seg Norduch.
August 2008 følgte han opp med en 2 AK hvilket gav han titlene INTUCH, Internasjonal utstillingschampion.

Tobias klarte 2007 å overta tronen etter Simon som Mestvinnende flat, vinner av Shimmytrofeet. Han har nå og prøvd lykken med damene og har kull hos kennel Almanza, Flatterhaft, Rudskogs och Bezonian.

Jeg gleder meg stort til fortsettelsen med denne klovnen!