Valper

Aktuell kull / Tidligere kull

KULL V - ""

Leon og Jolie
f 01.07.10
Stamtavle
 

e. Fab Fours Face Your Dreams
Leon
u. Simon Says First Joy
Jolie

 

Hann
SS Join The Cirkus "Jonatan"
SS Join The Party
 
Tispe
SS Enjoy The Boys
SS Born To Joy
SS Jump For Joy
SS Be My Joy
SS Joyful Sinner
SS Enjoy The Joyride
 

 

KULL IIII - ""

Professor og Lea
f. 2009
Stamtavle

e. Nuch S(u)CH Covenstead Professor
Professor:
Flertall BIR & BIS
Nuch  & Such
u. Nuch Covenstead Point Of No Return
Lea
BIR,BIS valp,junior & unghund
2 BK jakt
Nuch
Livstidskvalifisert til Crufts

Lea kommer ur en kull der fem av 8 per i dag er champions, to savner kun et cert for å bli med i gjengen. Flere av dem er jaktmerittert med 1:e premier i AK og BK.
Hennes første kull med SU(U)CH  NUCH NV-07 NORDV-08 KBHV-07 FIJV-06  Black Micas That's Enough - Sune er vi meget fornøyde med og ser med glede frem til fortsettelsen med dem. Les mer om Lea under våre hunder.

Leas mor Nuch SU(u)CH Herisofias West Side Story hadde et kull med Professor for tre år siden og vi liker veldig godt resultatet av den kombinasjonen.
NUCH SU(u)CH Covenstead Fortune Teller fra den kombinasjonen er champion med  BIR & BIG på NKK i bagasjen.

 

KULL III - "Score"

Guiness og Zlatan
f. 20.03.08
Stamtavle
 

e. SVCh Comics Blue Score
Zlatan
u. Nuch Bezonian Gemini
Guiness

Guiness tok under 2007 sitt utstillingschampionat, vant BIS-3 NKK og 1:e premie i NBK jakt. Hun ble i tillegg Klubbmester i jakt og startet klasse III lydighet. Hun ble dual purpose flat nr. 2 i NRK avd Oslo i 2007. Guiness er Cathrine sin øyesten, og dette blir hennes andre kull. Hennes første kull med Simon føddes -06 og de to avkommene der begynner nå å vise seg. Simon Says First Joy ble nr 2 i juniorklassen på Vikingskipet med CK, og broder Caddie, Simon Says First Impression vant sin klasse under My Dog i Gøteborg med CK.

Til Guiness har vi denne gang valgt en sønn til en av våre favoritter, Even. (Caci`s Hell of a Lot) Det blir unge Zlatan, SVCH Comics Blue Score som får prøve lykken med Guiness. Han har en stamtavle bestående av høyt meriterte hunder innen så vel utstilling, jakt og lydighet. Hans mor Tindra har 1:e premie i EK, er BIS vinner på utstilling og har i tidligere kull gitt mange vakre arbeidshunder.

Tindras mor Flora er en av de mest fremgangsrike tispene i Sverige, hun har en imponerende meritliste selv og hennes avkom har vist seg like duglige innen de ulike grener. Zlatans far Even har produsert mange flotte og flinke avkom og han er far til champions innen så vel jakt som utstilling. Zlatan selv, har tross sin unge alder, rukket å bli svensk viltspor champion, I pr. i NBkl. jakt og et flertall CK fra utstilling.

Vi forventer oss velkonstruerte hunder med stor arbeidslyst, søk- og apporteringsevne samt et supert gemytt. Både Guiness og Zlatan er flatter med en stor posjon “will to please” Charlotte skriver dette om Zlatan:

“En mycket trevlig hane som har lätt att både koppla av och att komma i arbete, snäll mot allt och alla. Tycker mycket om hans typ, han har bra och mycket päls. Ingen tuffning men ändå fullt tillräckligt med dådkraft och en stor lust för att vara tillags. Han har så mycket av det som jag gillar hos flat.

Vil du lese mer om Kennel Comics hunder kan du gjøre det her.

 

Hann
Simon Says High Time Score “Zorro”
Simon Says Born To Score ”Cæsar”
 
 
Tispe
Simon Says My Favourite Score "Misto"
 

 

KULL II - "Waiting"

Lea og Sune
f. 15.03.08
Stamtavle

 

e. SU(u)CH NUCH Finjv-06 KBHV-07 NV-07
NordV-08
Black Mica’s That’s Enough
Sune
u. Nuch Covenstead Point Of No Return
Lea


Valpenes navn og tema ble Wait/Waiting siden vi har ventet i en evighet på at Lea skulle få løpetid, bli drektig osv. Så det føles veldig naturlig for oss å velge dette som den røde tråd i navnen til de små håpefulle.

Hanner
Simon Says Enough Waiting
Simon Says Waiting Down Under
Simon Says End Of Waiting "Mentos"
Simon Says Can Hardly Wait
Simon Says Hate To Wait
 
 
Tisper
Simon Says Worth Waiting For "Wilma"
Simon Says Heaven Can Wait
Simon Says Wait & See
Simon Says Wait A Minute
 

Lea er en ultrafeminin tispe som under 2007 fikk sin jaktmerit samt 2 cert på utstilling. Jakten på det siste certet som vil gi henne Nuch titeln må nå vente til etter valpekullet. Lea kommer fra et kull der mange av hennes søsken har blitt champions og fått jaktpremier. Covenstead Ambassador,Barney bor i England og vant under 2007 BOB and CC. Les mer om disse hundene på siden til Covenstead.
 


 

KULL I - "First"

Simon og Guiness
f. 03.09.06
Stamtavle

e. WW-06 SV 05-06 NV 03-04-05-06 FinV 04-05-06 PW-06 NorV-05-06 Nuch Finuch S(u)CH Almanza Far & Flyg
S
imon
u. Nuch Bezonian Gemini
Guiness


I vårt første valpekull så parret vi Guiness med Simon. Valpene kom til verden 3. september 2006, det ble de vakreste små men dessverre bare to stykker: 1 tispe og 1 hann.

Hann
Simon Says First Impression "Caddie"
 
 
Tispe
Simon Says First Joy  "Jolie"