Om oss

Jonna Vassbotn

Jeg heter Jonna Vassbotn, bor til vanlig i Oslo i Norge dit jeg flyttet 1997.
Er gift og har en sønn Petter og en datter Nora. Hunder har alltid hvert og er så og i dag en stor del av livet mitt. Begynte med Border Terrier men kikket lenge på Flat før første representant for rasen kom i hus.

Jer er utdannet Diplom Økonom og er ansatt  i DnBNOR konsernet i Oslo.

For tiden bor jeg og familien i London, grunnet Knut sin jobb er vi her på noen års perspektiv. Hundene er selvsagt med og jeg nyter hundelivet i England så lenge det varer. Har her muligheten å ta hundene med på fasanjakter og utstillinger hver uke hvis ønskelig, en mulighet jeg bruker flittig!

Jeg er utdannet instruktør & ringsekretær i NKK og holder med jevne mellomrom kurs i regi av NRK avd Oslo. Sammen med Lene Weum, Kennel Lotcheck har jeg og et kursopplegg for Utstillingstrening som vi kaller Its Showtime. Jeg satt under noen år som leder av NRK avd Oslo og har hvert aktiv i så vel utstillings som kurskommiteen under mange år i samme klubb.

Sammen med Cathrine har jeg en målsetting om friske,sunde  og arbeidsvillige hunder som holder en høy klasse på ekstriør.

 

  • Adresse: The Ridge House, 3 Beverly Lane, London KT27EE
  • Telefon: +44 7590406376(mob), (tlf)0044 (0)203 3402192
  • Epost: jonna@farflyg.com
Cathrine Thaulow

Jeg heter Cathrine Thaulow f. 1967, født og oppvokst i Asker, ca. 2 mil syd for Oslo. Vi har alltid hatt hund i familien, det startet med Vorsteher, senere Engelsk Setter og til min konfirmasjon som 14 åring fikk jeg min egen Golden Retriever. Hun var min herlige og trofaste følgesvenn gjennom hele min ungdomstid og senere voksen liv og ble hele 14 år. I noen år ble den firebeinte venn erstattet med bleieskift , og etter 6 år føltes livet uten hund som et liv uten mening! Jeg inngikk et kompromiss med min mann Erik “Slutt å røyk, spar pengene, så kan vi kjøpe hund”. Og så ble det. Etter 8 mnd hadde kassen passert 8000,- og fikk jeg min kjære Guiness “Bezonian Gemini” i september 2002. Hun er etter NUCH SUCH Almanza Urgent Message to Stormy og NUCH Bezonian Checkmate. Guiness har blitt akkurat den hunden jeg ønsket meg, ekstremt “Will to please” i. Med henne økte virkelig lysten til å jobbe med hund, vi har vært innom det meste innen hundesporten, utstilling, jakt, agility, spor, og lydighet – Hun er Norsk utstillingschampion, har 1 pr. jakt BK, 1. pr. lydighet kl. 2, som er de grener vi har konkurrert i.Jonna traff jeg første gang vinteren 2002, hun som instruktør, jeg som fersk valpeeier. Vårt vennskap utviklet seg og i 2006 gikk jeg inn i kennel Simon Says. Vi har lik filosofi med hensyn til hundehold og oppdrett og ønsker å avle frem friske og sunne individer med stor arbeidslyst, herlig gemytt og et vakkert eksteriør.

Til daglig jobber jeg i ISS Facility Services som kontrakstsjef på Telenor Arena, Fornebu. Jeg har grunnfag sosiologi fra Blindern, 2 år på høyskolen i Stavanger, studier i økonomi og markedsføring fra BI og eiendomsforvalting fra Neak.
Jeg er utdannet NKK instruktør og holder med jevne mellomrom valpe- og grunnkurs i regi av Norsk retrieverklubb avd. Oslo. Jeg sitter i utstillingskomiteen avd Oslo, og er aktiv i komiteer som gjelder mine barn, både i håndball og fotball.
Jeg er gift med Erik, og sammen har vi 2 barn, Markus født 1996 og Tina på født i 1998. Vi bor på Vettre i Asker med flotte tur – bade og treningsmuligheter rett i nærheten.
 

  • Adresse: Vabråten 153, 1392 Vettre
  • Telefon: +47 911 62 994 (mob), +47 66 79 59 89 (tlf)
  • Epost: cathrine@farflyg.com