Daniel
NordJW-07 NUCh Don's Dr. McDreamy

 • Helse: HD Fri, Øye FRI/Clear
 • Resultat:
  7 Cert Norge; BIR & BIM,
  1 Cert Sverige,
  CC & BOB UK,
  Godk jaktanl prøve Norge,
  2BH Euro Winner 09
   
 • Stamtavle (klikke her)

 

 

Efter mange år som beundrer av på rasen på avstand ble drømmen om en rød-hvit sjarmør virkelig. Sommeren 2007 fikk vi Daniel i hus, da 4,5 måned gammel. Daniels far og farfar såg jeg på Cruft 2006 da farfar ble BIR og G2, sønnen Highclare Ludo fik denne dagen Res CC. Karin Brostam, som sammen med Annica Høgstrøm har Kennel Dons, lånte så Ludo til Sverige under et år. Han fikk der bland annet et kull med en finsk tispe Eastfarms Eyes On You - Daniels mamma.  

Våren 2007 besøkte jeg oppdretter John Thirlwell, Kennel Ferndel, som bland annet hadde Ferndel Cecilia hjemme. Hun er mor til mange av rasens storvinnere, bland annet Ferndel Maverick og Ferndel Copywright. Cecilia er i per i dag ledende avelshund i Storbritanien med sine mange championavkom. Det er veldig gøy å ha møtt mange av de hunder som er Daniels forfedre, alle like glade og tillitsfulle.

Hva så med Daniel selv? Ja, en liten sjarmør som lokker oss alle i skratt-en fantastisk fin venn til vår sønn Petter og en herligt livlig kamrat på tur og trening. Egentlig er det Tobias som fått seg ny hund og ikke oss, han er aldrig mange meter unna sitt sorte store forebilde i livet. Daniel er med på jobben min og er der veldig rolig og stille under pulten, men ute i skog og mark er han mest et strek av røde å hvite strimmer som suser forbi i full fart. På Stora Stockholm 2007 vannt Daniel junuiorklassen og ble med det Nord JV-07 samt kvalifisert til Crufts 2008. Fra juniorklass har Daniel to cert, det første fikk han på Spaniel Klubben av franm\k Bjerklund, og det andre på NKK Bø av Vidar Grundetjern.
Jeg er veldig glad i min lille spaniel og ser med glede frem til eventyr sammen med han!